De sleutelmaker

Een sleutelmaker is niet alleen een bedrijf waar je terecht kunt om een nieuwe sleutel te laten bijmaken. Een sleutelmaker is ook een slotenmaker. Zo ook Slotenmaker Lafenetre. Een slotenmaker en een sleutelmaker waarbij je terecht kunt voor al je problemen die je hebt met een slot, maar ook voor het bijmaken van een extra sleutel. Bij Slotenmaker Lafenetre kun je terecht voor de volgende problemen:

Buitengesloten

Heb je jezelf buitengesloten? Je zult niet de enige zijn. Het komt vaak voor dat mensen even snel naar buiten moeten en dan een sleutel vergeten. Uit automatische sluit je vaak de deur om er dan achter te komen dat je de sleutel niet bij je hebt of de deur wordt door een windvlaag dichtgeklapt. Als je dan buiten staat en je kunt je woning niet meer naar binnen, bel dan Slotenmaker Lafenetre. Met het juiste gereedschap kunnen zij je deur weer zonder schade open krijgen

Afgebroken sleutel

Een afgebroken sleutel komt altijd op een onverwachts moment en op de gekste tijden. Zodra je de sleutel in het slot steek en wilt draaien, breekt de sleutel af. Een groot probleem dan, want je hebt op dat moment geen sleutel en je slot is geblokkeerd doordat de ene helft van de sleutel er nog inzit. Schakel dan ook Slotenmaker Lafenetre in, want als je het zelf gaat proberen, dan loop je het risico om het slot verder te beschadigen. De slotenmaker kan zonder schade het slot weer vrijmaken en de deur voor je openen.

Sloten vervangen

Wanneer je een nieuwe woning betrekt dan weet je nooit zeker of de vorige bewoner sleutels heeft bij laten maken en of er nog mensen rondlopen met een sleutel van jouw woning. Dit is geen prettig idee. Dit kun je oplossen door je sloten te laten vervangen door de slotenmaker. Je krijgt dan nieuwe sleutels en je bepaald zelf wie je een sleutel geeft voor toegang in je woning. Het kan ook zijn dat je extra zekerheid wilt van goed beveiligde sloten. Het kan nooit kwaad om je oude sloten te vervangen voor modernere en betere inbraakveilige sloten.

Kapot slot

Net zoals sleutels, staan ook sloten bloot aan slijtage. Door het vele gebruik kan er zomaar iets in het slot afbreken waardoor je de deur niet meer kunt openen. Schakel dan Slotenmaker Lafenetre in. Zij kunnen het slot vakkundig voor je verwijderen en een nieuw slot plaatsen zonder dat je schade aan de deur hebt. Wees wel verstandig en plaats ook direct goede gecertificeerde sloten.