Sleutel afgebroken? Contacteer slotenmaker Lafenetre

Afgebroken sleutel: zelf verwijderen?

Mogelijk heeft u het wel een meegemaakt dat een sleutel in het slot is afgebroken, of u kampt momenteel met dit probleem. Op zulke momenten kunt u proberen om het stuk sleutel zelf uit het slot te verwijderen. Dit lukt soms met lijm, door het sleutelstuk er me een andere sleutel uit te drukken of door gebruik te maken van een magneet. Ook kunt u proberen om het slot uit te boren. Maar bovenstaande oplossingen werken niet altijd en het zelf uitboren van het slot leidt uiteraard tot blijvende schade. Wie zijn slot uitboort vanwege een kapotte sleutel, moet een nieuw slotsysteem laten plaatsen. En dat is niet altijd nodig wanneer gekozen wordt om een goede slotenmaker langs te laten komen.

Schakel direct een sleutelexpert in: de voordelige en betrouwbare slotenmaker Lafenetre!

Zit u met uw handen in het haar omdat het afgebroken sleuteldeel niet uit het slot te krijgen is? Schakel dan een slotenexpert in die uw sleutel er netjes en zorgvuldig uit haalt, zodat uw lot snel weer te gebruiken is. Aan slotenmaker Lafenetre kunt u dit soort klussen gerust overlaten. Deze slotenmaker verwijdert defecte sleutels soepel uit uw slot en heeft nog meer te bieden. De voordelen van slotenmaker Lafenetre op een rijtje:

  • Als slotenmaker kunt u bij ons terecht voor een snelle en voordelige service. Wij zijn een erkende slotenmaker en op de hoogte van de nieuwste technieken en kwaliteitssloten. Via onze spoedservice kunt u bij een afgebroken sleutel snel onze hulp inschakelen en kunt u uw woning weer in of deze weer afsluiten.
  • Ook voor advies over goede sloten, zoals meerpuntssluitingen en sterke cilindersloten, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze slotenexpert kan voor u de nieuwste en beste SKG-sloten in uw woning aanbrengen, zodat inbrekers en onverlaten geen enkele kans meer maken.
  • Slotenmaker Lafenetre kan een gratis inspectieronde voor u doen om te bekijken of uw sloten in orde zijn. En u van vrijblijvend advies voorzien op dit gebied. U kunt dan zelf beslissen of u een of mer van uw oude sloten wilt laten vervangen voor moderne exemplaren.

Regel nu direct een monteur om uw slot te repareren

Voor een snelle en voordelige oplossing van een afgebroken sleutel in uw slot, kunt u nu direct slotenmaker Lafenetre contacteren. Wij zijn snel bij u om ht restant sleutel voor u te verwijderen, zodat u uw deur(en) weer kunt gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn. Namelijk de deuren veilig open en dicht kunnen doen.