Een nieuw slot laten plaatsen? Kies voor betaalbare kwaliteit!

Een probleem met de loten overkomt iedereen wel eens

Het overkomt elke woningeigenaar weleens dat er een serieus probleem is met een of meer huissloten. Vooral situaties waarin mensen die zichzelf buitensluiten uit huis komen veel voor. In een moment van onoplettendheid trekt u de deur achter zich dicht , terwijl de sleutels nog binnen liggen. In paniek kiezen veel mensen ervoor om dan de deur te forceren om alsnog binnen te komen. Hierdoor loopt een deurpost met slot natuurlijk fikse schade op en dient gerepareerd te worden. Andere gevallen van slotproblemen die regelmatig de revue passeren hebben te maken met veelvuldig gebruik van de sloten, slecht onderhoud en ouderdom. Om deze redenen kan een slot defect raken, waardoor de deur niet meer geopend kan worden. Ook veelvoorkomende gevallen van slotproblemen is schade door inbraak. Inbrekers gaan niet zachtzinnig met sloten om, zoals algemeen bekend is, maar slopen deze. Nadat u bezoek van inbrekers heeft gehad, moeten sloten dan ook meestal vervangen worden. Verder komt roestvorming in oudere sloten, ook cilindersloten, veel voor. Dit heeft vooral te maken met het natte klimaat in onze contreien. En door langdurig gebruik en ook roestvorming kunnen sleutels gaan afbreken in het slot.

Laat een nieuw en inbraakbestendig slot plaatsen

In de hiervoor genoemde gevallen is het aan te raden om ervoor te kiezen een nieuw slot in de deur van uw woning te laten zetten. Laat deze klus uitvoeren door een ervaren expert die kwaliteitssloten levert en deze sloten plaatst tegen aantrekkelijke tarieven. Onder kwaliteitssloten worden sloten verstaan met een SKG-keurmerk, die bestand zijn tegen inbraak. Met dit type sloten, die voorzien zijn van een meerpuntssluiting, maken zelfs de meest 'professionele' inbrekers bij u geen enkele kans meer. En dat geeft een veilig en rustig gevoel!

Bekijk al onze mogelijkheden en neem gerust contact met ons op

Laat u niet verrassen door inbrekers en voorkom toekomstige narigheid met uw deursloten. Schakel nu een van onze slotenmakers in, die vrijblijvend bij u komt inspecteren wat de situatie is en met welk type slot of welk soort actie uw sloten het beste vernieuwd kunnen worden. Een inspectie en/of offerte bij ons aanvragen is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Verder heeft u bij ons ervaren slotenmakersbedrijf de garantie dat u altijd nieuwe sloten krijgt van topmerken. De hoogste kwaliteit dus, voor een uitermate scherpe prijs. Graag tot ziens: wij openen alle deuren voor u!