Deur openen

Slotenmaker Lafenetre helpt je uit de brand

Deur openen zonder sleutel? Slotenmaker Lafenetre helpt je als je jezelf bijvoorbeeld buitengesloten hebt of als je sleutel in het slot afgebroken is en je dus je huis niet meer in kunt. Sterker nog; Lafenetre helpt je bij echt alles wat met hang-men sluitwerk te maken heeft. Uiteraard is de slotenmaker gecertificeerd en wordt voldaan aan het politiekeurmerk.

Bij inbraakschade

Iedereen komt vroeg of laat wel eens in aanmerking met de slotenmaker. Je hebt haast en voor je het weet heb je de deur achter je dicht gedaan en ben je vergeten de sleutels van het kastje te pakken en sta je buiten, buitengesloten. Heel vervelend natuurlijk, en niet zelden besluiten mensen een raam te forceren om alsnog binnen te komen. Onnodig, want Slotenmaker Lafenetre helpt je snel uit de brand omdat hij als geen ander beseft dat je snel geholpen wilt worden. Dit geldt zeker ook voor bedrijven die bijvoorbeeld na een inbraak snel nieuw hang- en slotwerk moeten hebben. Slotenmaker Lafenetre lost het probleem meteen voor je op.

Preventie en advies

Slotenmaker Lafenetre is het juiste adres als je sloten gerepareerd of vervangen moeten worden of als je graag meerpuntssloten op je deuren wenst. Ook voor het plaatsen van veilige en officieel erkende cilindersloten doe je een beroep op Slotenmaker Lafenetre. Daarnaast biedt de vakman hulp na inbraakschade en is het deskundig op het gebied van inbraakpreventie, advies en uitvoering. Deze werkzaamheden worden op de best denkbare wijze uitgevoerd en in alle gevallen zal getracht worden de werkzaamheden op zo kort mogelijke termijn te verrichten. Ook werkzaamheden die in het verlengde van hang- en sluitwerk liggen, denk bijvoorbeeld maar eens aan ramen en kozijnen, kunnen door Slotenmaker Lafenetre prima uitgevoerd worden.

Veiligere sloten

Vanwege zijn jarenlange ervaring en vakmanschap denkt de slotenmaker graag met je mee. Stel je sleutel is afgebroken in het slot. Dan kun je ervoor kiezen het slot te laten verwijderen en het te laten vervangen door exact hetzelfde slot. Je kunt echter ook voor modernere en veiligere sloten kiezen. Ook als je nu een sleutelbos vol verschillende sleutels hebt voor de verschillende deuren in je bedrijfspand of woning, kan Slotenmaker Lafenetre een passende (en dus betere) oplossing bieden.

Service

Service staat behalve kwaliteit hoog in het vaandel bij de expert op het gebied van hang- en sluitwerk. Zeker als er sprake is van inbraakschade is snelle hulp essentieel. In alle gevallen zal de slotenmaker een oplossing bieden. Soms is dat eerst een tijdelijke oplossing, maar in alle gevallen wordt de vervelende situatie opgelost. Als geen ander beseft Slotenmaker Lafenetre dat problemen met hang- en sluitwerk nooit gelegen komen. En dus doe je echt nooit tevergeefs een beroep op de specialist.